Tuesday, February 21, 2012

Kenapa AURA MAYA ?

Bicara dari Razz Ohh Razz pada 2/21/2012 08:41:00 PM

.assalammualaikum semua pembaca secebis bicara.

Hari ni saya nak kongsi sesuatu untuk semua kawan-kawan ,
tak kisah lah lelaki ke perempuan ,
sebut pasal AURA MAYA ,
sure ada yang dah tahu apa tu AURA MAYA ,
tapi ada jugak setengah pihak yang tak tahu , betol tak ?

untuk yang dah tahu mahupun belum tahu ,
saya nak share apa itu AURA MAYA ,


AURA MAYA ialah sejenis skin care yang sememangnya tak ada jual di pasaran ,
maaf lah ye kalau ada sapa yang cuba carik kat kedai tapi tak jumpa tu ,
AURA MAYA HANYA DI JUAL ONLINE DARI PENGEDAR YANG SAH SAHAJA ,
AURA MAYA HANYA TERDAPAT 3 PRODUCT SAHAJA , iaitu ,

1) SABUN
2) KRIM SIANG ( kuning )
3) KRIM MALAM ( putih )

AURA MAYA adalah sejenis product dari MALAYSIA ,
dijamin HALAL dan yang paling penting sekali ,
BEBAS DARI SEGALA BAHAN KIMIA !!
so sangat selamat digunakan walaupun kepada si kulit sensitif .
AURA MAYA diperbuat dari bahan semuala jadi , seperti  :


+ Hamamelis Virginiana L: tumbuhan perdu yang biji-bijinya dapat menghaluskan kulit dan kandungan zatnya dapat menyembuhkan peradangan.
+ Ganoderma Lucidum: sejenis keluarga cendawan; selalu disebut sebagai Raja Cendawan,
+ Cendawan merah (Lingzhi) yang dikenal sebagai nutrisi terbaik untuk memperbaharui sel-sel di dalam tubuh dan dapat mencegah penuaan awal.
+ Malaleuca Alternafiola Extrace: tumbuhan yang menyerupai rumput ini adalah tumbuhan yang sangat efektif untuk menggantikan sel-sel kulit mati. (tu yg bila pakai kita rasa merenyam2 tu..tinda balas bahan ini dgn sel kulit)
+ Mineral Oil: pelembab alami yang membantu melembutkan dan menegangkan kulit, juga sebagai zat yang membuat kulit fresh sepanjang hari.

AURA MAYA juga terdapat banyak kegunaan untuk si pemakai ,
untuk pengetahuan anda , tak perlu pakai product lain dah ,
hanya gunakan 3 product daripada AURA MAYA ,
semua masalah kulit insyallah dapat diselesaikan ,
antara kegunaan AURA MAYA ialah :

 + Melembabkan, memutihkan, dan mencerahkan kulit wajah.
+ Membantu menyamarkan noda hitam.
+ Mencegah timbulnya jerawat.
+ Menyamarkan & sekaligus menghilagkan jeragat
+ Mensekatakan tonne kulit 
+ Menaikkan seri wajah
+ Menyamarkan ;fine lines' dan memperlambat tanda-tanda penuaan awal.
+ Mengecilkan pori-pori secara berperingkat (slowly).


Ramai dah yang dah cuba product ni , ramai yang sangat berpuas hati ,
kesan penggunaan AURA MAYA dapat dilihat dalam masa 14 hari sahaja ,
kenapa nak bazir duit beli banyak-banyak product kalau boleh selesaikan dengan 3 langkah je ?
betol tak ?

MAHAL ? takde lah mahal mana , dalam 100 ++ ,
korang boleh dapat 3 benda , 
boleh tahan pulak selama 3 bulan ,
tak rasa jimat ke ?
jimat sangat kan .
dari pada pergi kedai beli macam-macam ,
nak tonyoh semua kat muka ,
baik guna 3 langkah selesaikan semua masalah ,
HABIS CERITA  :)

OK LAH ,
banyak lagi pasal AURA MAYA YANG TAK SEMPAT NAK SAYA CERITA KAN ,
so korang boleh bukak page ni ,

ni ada sikit gamba nak share kat korang semua ,
tapi gamba ni tak edit ok :)
ni gamba razz lepas exsident , perhatikan lah parut kat dahi tu ye ,
hasil guna AURA MAYA jugak 


.end.

0 bicara prihatin:

 

S e c e b i s | B i c a r a Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting